Σχολή Τεθωρακισμένων

Διοικητική Μέριμνα

Η Σχολή στρατωνίζεται σε συγκρότημα κτιρίων μέσα στο Στρατόπεδο Επιλάρχου ΄΄Μελίδη΄΄.

Διαμονή: Τα εκπαιδευόμενα στελέχη διαμένουν κατά βάση εκτός στρατοπέδου όπως πχ στην Αθήνα – Χαλκίδα και σε απόσταση σύμφωνα με τις υφιστάμενες διαταγές. Σε περίπτωση που οι εκπαιδευόμενοι επιθυμούν και εφόσον οι δυνατότητες του ΚΕΤΘ το επιτρέπουν δύναται να εγκατασταθούν στα ΣΟΑ – ΣΟΜΥ του ΚΕΤΘ.

Στολή: Παρουσίαση και αποφοίτηση των εκπαιδευομένων με στολή υπ. αριθ 8. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης φέρουν στολή παραλλαγής και αθλητική περιβολή για τη σωματική αγωγή. Για τις αντιπροσωπείες επισκέψεων- αντιπροσωπειών στολή υπ.αριθ 8α ή 8β.

Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς: Στο Στρατόπεδο, λειτουργεί λέσχη στην οποία λειτουργεί εστιατόριο, κυλικείο, αίθουσα ψυχαγωγίας και κουρείο

Κυλικείο: Στη Σχολή λειτουργεί κυλικείο εξυπηρέτησης εκπαιδευομένων στις εγκαταστάσεις της Ίλης αρμάτων της Σχολής.

Βιβλιοθήκη: Η Σχολή διαθέτει πλούσια βιβλιοθήκη με βιβλία ποικίλου περιεχομένου.

Γυμναστήριο: Στη Σχολή υπάρχει κλειστό γυμναστήριο με σύγχρονα όργανα εκγύμνασης, όπου μπορούν οι εκπαιδευόμενοι και οι υποψήφιοι έφεδροι αξιωματικοί να ασκούνται κατά τη διάρκεια της σωματικής αγωγής. Είναι δυνατή η λειτουργία του και κατά τις απογευματινές ώρες. Επίσης υπάρχουν γήπεδα πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης.

Μεταφορές: Η μεταφορά των στελεχών από το Στρατόπεδο για Αθήνα – Χαλκίδα και αντίστροφα, γίνεται με λεωφορεία της Υπηρεσίας.

Υγειονομική Περίθαλψη: Στο ΚΕΤΘ υπάρχει ιατρείο πλήρως λειτουργικό.

Ταχυδρομική Εξυπηρέτηση: Η εισερχόμενη ιδιωτική αλληλογραφία, παραδίδεται στους δικαιούχους με μέριμνα του 1ου ΕΓ της Σχολής. Η εξερχόμενη ιδιωτική αλληλογραφία, κατατίθεται με μέριμνα των ενδιαφερομένων, στο ταχυδρομείο του ΚΕΤΘ (ΒΣΤ 902).