Προτεινόμενα Συγγράμματα

Ιούλιος 15, 2016

Στο βιβλίο περιγράφονται οι μάχες των Τεθωρακισμένων του Βρετανικού Στρατού, από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, έως και το σήμερα.

Ιούλιος 15, 2016

Ο ιστορικός Robert Kershaw περιγράφει το ρόλο και τη συμβολή των Τεθωρακισμένων κατά τη διάρκεια του Πρώτου και Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. 

Ιούλιος 15, 2016

Το βιβίο περιγράφει τις εμπειρίες ενός Αξκου των Τεθωρακισμένων του Βρετανικού Στρατού κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, μέσα από προσωπικές σημειώσεις και μαρτυρίες. Οι αναφορές του κατά την απόβαση στη Νορμανδία και τις μετέπειτα επιχειρήσεις στη Β. Ευρώπη είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και διδακτικές. 

Ιούλιος 13, 2016

Στο βιβλίο Atlas of Tank Warfare περιγράφεται η εξέλιξη του πολέμου μεταξύ αρμάτων, από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο έως το σήμερα. Περιέχει περισσότερους από120 χάρτες  και γραφικά, με τα οποία περιγράφονται με λεπτομέρεια οι σημαντικότερες μάχες που χρησιμοποιήθηκαν τεθωρακισμένα οχήματα, όπως οι μάχες του Villers-Bretonneux, Amiens, Kursk και στο El Alamein. Αποτελεί σημαντικό βοήθημα για τους μελετητές του αγώνα μεταξύ αρμάτων.