ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Οκτώβριος 10, 2018

Την Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2018 παρουσιάσθηκαν στη Σχόλη Τεθωρακισμένων οι Ανθυπίλαρχοι Τάξεως 2018.Μετά από την συνεκπαίδευση τους με τους Ανθυπολοχαγούς των άλλων Όπλων και Σωμάτων, στη Σχολή Πεζικού, οι Ανθυπίλαρχοι θα συνεχίσουν την εκπαίδευση τους σε αντικείμενα τεχνικής και τακτικής στα Τεθωρακισμένα.

Ιούνιος 26, 2018

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, μετά από μια επίπονη διαδικασία θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης ενός έτους, η οποία ολοκληρώθηκε με ρεαλιστική εξάσκηση επί όλων των σεναρίων μάχης στην ΤΑΜΣ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Τεθωρακισμένων (ΣΤΘ), στον Αυλώνα Αττικής, τελετή αποφοίτησης του Τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπιλάρχων Τάξης ΣΣΕ/2017.

Τα αποφοιτήρια, καθώς και τις τελαμώνες Τεθωρακισμένων, επέδωσε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ιππικού - Τεθωρακισμένων του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Ταξίαρχος Αντώνιος Χατζηγεωργίου...

Ιούνιος 12, 2018

Την Τρίτη 05 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα Αττικής, η εκπαιδευτική δράση «Σχης (ΤΘ) Ανδρέας Σίμος», με τη μέθοδο της Δυναμικής Αναπαράστασης του πεδίου μάχης, από τους Ανθυπιλάρχους της Τάξης ΣΣΕ/2017, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή.

Η επιχειρησιακή δοκιμή με τη μέθοδο της Δυναμικής Αναπαράστασης ενός σύγχρονου πεδίου μάχης, αποτελεί μία καινοτομία στην εκπαίδευση των νέων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς. Φέρει το όνομα του εκλιπόντος Διοικητή της Σχολής ΤΘ Συνταγματάρχη (ΤΘ)...

Οκτώβριος 21, 2016

Την Παρασκευή 21 Οκτ 16 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της 3ης Τάξης Ευελπίδων στη ΣΤΘ.